i will swollow my pride

Hellu!:) jobbat hela veckan, som vanligt på senaste!:) även om det varit lite väl mycket jobb utan ledighet så trivs jag verkligen så himla bra i arbetslivet, veta att man har kommit någon vart med livet! ;) känns så himla skönt!:) 
 
Idag har jag passat på att storatäda nedervåningen, imorgon tar jag övervåningen var tanken! :) 
För snart ska jag till jobbet, innan dess lär jag käka lite och så där!:) 
 
Helgen blir det nog alkoholförtäring med "Lisa" ;) hahah! Det kommer bli najs!:) 
 
Min lilla kissebäbis växer & frodas, börjar bli riktigt fluffig! :D 
 
Nej nu mat sen jobb! :) 
 
"But even if the stars and moon collide
I never want you back into my life.
You can take your words and all your lies
I really don't care" 👆👊

i'll tell you all about it when i see you again

Hej!:) long time no see! Inte haft så mycket att uppdatera om på senaste, då alla dagar sett likadana ut egentligen, jobb,mys med jamie, sova, och så runt runt runt! :) 
 
Men nu sen i onsdags har jag haft ledigt till idag lördag, då passade jag på att ta med mig jamie ner till linköping & hälsa på bror, min snyggning och små grabbarna. Blev bebismys i massor med lilla isaac!:) vi har busat, åkt till gamla linköping & tittat djur och tagit det lugnt!
Nu sitter vi på tåget hem, lite vemodigt så där, hade gärna stannat mycket längre men vardagen kallar. Suger verkligen att alla dessa bor så himla långt bort bara!:( för har verkligen haft det helt fantastiskt, jamie har njutit av att komma iväg en stund även om han & Milo har en tendens att bli lite osams! ;) haha! Kusinkärlek det där! 
 
Aja nu sitter jag som sagt på tåget, är i sala vid 15.00 då lär jag svida om och åka till tåget & jobba ett 17-08 pass!:) hoppas ni har haft det lika bra som jag har där ute i cyberspace! 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus