dear future husband

Hej! Nu var det ett tag sen igen, men tänkte uppdatera lite om den senaste tiden. Trots regnsommar har jag haft en bra sommar. Helgen som var så drogbjag & Robin oss neråt i landet för att umgås med mi familia, pussas o kramas med mina fantastiska brorssöner. Det var otroligt mysigt att åka ner o mysa utan jamie, då kunde jag lägga lite extra uppmärksamhet till Milo & Isaac! :) Jamie var ju hos sin pappa. 
På fredag drog vi ner efter Robin slutat jobbet, handlade lite alkohol & gasade ner! :) 
Väl framme knäppte vi lite öl, satt på altan, skrattade o hade as kul då små grabbarna redan sov när vi anlände. Somnade väl inte fören 5 på morgonen, Milo går upp mellan 5-7 på morgonen, och vi skulle sova på soffan i vardagsrummet, så vi fick lite panik, försökte komma på lösningar som skulle låta oss få sova mer än 1 timme, efter många om o men drog vi med oss en tunn madrass o 4 soffkuddar och sov i källaren, blev inte mycket sömn för mig ändå, då R snarkade, knakade o brakade i hela huset, och Ronny tvingade mer Milo att väcka mig 10.30 ;). 
 
Lördagen så hade vi bara mysigt, tog det lugnt, njöt av vädret. Mot kvällen blev det grillning o lite alkohol! :) kvällen/natten blev heeelt galen. Vi skratta så magmusklerna verkligen fick arbeta, hade sjukt ont i käkarna. Kvällen verkligen spååårade! 😂 pratade om allt mellan ekologiska kondomer, gröna & ekologiska orgasmer, smärtstillande sen blev det alldeles för mycket cigg! ;) men det var awesome. 
 
Söndag så drog vi och tatuerade oss, jag är galet nöjd kan jag lova! :) 
 
Nej får uppdatera om mer sen nu ska jag jobba för ovanlighetens skulle! ;) haha! 
 
 
Btw, min son är nu blöjfri, han var lite trött häromkvällen när han skulle kissa en sista gång på pottan, så han somnade på plats! ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus