all of the stars

Godmorgon! :) 
 
Sitter här på jobbet efter en amazing helg! :)
spenderat helgen med 2 av mina absoluta favoriter!:) 
I fredags var vi hem till favoritens föräldrar, han skulle hjälpa sin pappa att hämta en säng, så jag & jamie umgicks med hans mamma under tiden. 
På kvällen lämnade vi jamie till mamma då jag skulle jobba lördag morgon, så fredag kväll spenderades i soffan med idol, filmer osv! :) 
 
Lördagen så vankades det jobb, vilket var rätt värdelöst men dagen gick fort. Sen hem till mamma där brorsan var o hälsa på, så umgicks lite med honom innan vi gick hem. Sen blev det "så mycket bättre" därefter filmer. 
 
Söndagen blev en lazysunday samt födelsedagsfika då bästis karl fyllde år. Helt mysigt! :) 
tyvärr fick ju finaste lov att åka hem på kvällen så vart mycket tomt hemma o i sängen när jag inte låg mellan mina pojkar.  Mycket bättre halloween helg än förra, förra var visserligen bra då vi träffades då igen på måånga år och därav fick upp kontakten igen och ledde till detta! :)
 
Känns så otroligt bra att ha någon man vågar prata med, vågar ventilera med, bara vara dig själv i alla lägen, som känner mig utan och innantill. Behöver inte mer än göra ett ljud, ha en blick och han vet direkt vad det betyder. Känns rätt magiskt faktiskt! :) 
 
Ikväll får jag tydligen detta fin fina besöket igen, oddsen är tydligen på min sida att slippa sova ensam 😄
 
Livet 💕
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus