heart by heart

Tjoooo! 
 
Ligger här på jobbet & tittar på The mortal instrument-city of bones! För ca 6:e gången sen i lördags!;) haha! Nej men ni vet när man hittar en sån där film som är så fruktansvärt bra att man vill glömma att man sett den så man kan se den för första gången igen och igen? Så känner jag för denna film, så sjuuukt bra!:) ju fler gånger jag ser den ju mer små saker ser jag i den, saker som inte är lika självklara första gången jag såg den!verkar inte bli nå uppföljar filmer,  istället så ska den göras om till en serie, om jag längtar är bara förnamnet!:D men de ska tillsätta andra roller än i filmen, men vill verkligen verkligen verkligen att han som spelar Jace är kvar!  Mhmm!:D anyway, lyssnar även nu på böckerna som är grymma!! :D 
 
Aja nog om mina nya förälskelse till film!:D 
 
Veckan kommer bestå av jobb, jobb och lite mera jobb!;) sen på fredag ska jag med jamie & mamma på äggletning, lilla J kommer älska det!:) 
 
Igår efter en jobbnatt hade jag tid hos frisören, satt i frisörstolen i 3 timmar & är så gaaalet nöjd!
 
 
Juste, i lördags blev jag äntligen faster igen, till världens finaste lilla kille Isaac! :D nå galet lik Jamie är han också! Hehe! Fasters prins! <3 
 
 

Bara se på mig nu

Hej! Länge sen uppdatering, men har helt ärligt inte haft tid, varit så fruktansvärt mycket på senaste, sjukt mycket om jobb osv, så min lilla lediga tid jag haft har spenderats med sömn, jamie & fina människor. 
Ska snart ner på stan & luncha med Emma & Malin!:) 
Sen blir det jobbkväll!:) helt okej! 
Umorgon kanske det blir girls night med Frida, annars drar jag nog på bio! Hur som så kommer nog helgen bli bra!:) 
 
Sommaren planeras mer och mer! Det kommer bli grymt! :D 
 
 

unfair

Hej!:) ligger i soffan på jobbet. Slö kollar på lite greys & tänkte försöka slumra till en stund snart!:) 
Igår fick jag äntligen hämta hem min lilla prins som haft en bra helg hos sin pappa!:) efter det gick vi till mamma & spenderade eftermiddagen i solen innan vi drog hem & käka mat!:) efter han somnade fick jag besök av finaste, sen när han skulle hem böt smultron av honom så drack vi ett glas vin, snacka skit & tittade på fifthy shades of grey!:D det var awesome!:) 
 
Idag har jag & jamie haft mysdag med smultron, fika på stationen samt altanhäng i solen!:) vid 4 stack jag & lilla J hem till mamma för att grilla, det var fan helt gaaalet gott! :D sen drog jag hem för att sova, men fick ett samtal på 2 timmar som prioriterades före sömn!:) 
 
Och nu ligger jag här, funderar över min sommar & lite mer framtidsplaner, detta med ett leende på läpparna, tror att allt kommer bli så himla bra & så himla fint!:)
 
 

you're holding something back

Hej!:) igår åkte jamie hem till sin pappa direkt efter dagis så jag sov på dagen då jag hade jobbat natt, sen blev det fixa sig & dra över till jannice!:) förade där hemma med grymma människor, sen drog vi oss mot tinget. Där var det jätte mysigt!:) förutom att jag sprang runt o gömde mig från folk :p. Haha. Blev iafl hottan också en sväng!:) enda som saknades var en viss herre:/ men sånt som händer!:) 
 
Idag har jag bara legat på soffan & glott serier o så där!:) det är ungefär vad jag ska göra hela dagen:)
 
 

my head's under water.

Hej! :) ligger på jobbet, nattpass!:) så glor lite på serier & tar det lugnt!:). Dagen spenderades med tidig uppgång ir sängen då vädret var fantastiskt. Satt ute på baksidan på förmiddagen med Emma & Malin medan jamie öste runt & lekte!:) vid 11.30 bar det av mot stan, lunch med jannice på johanssons sen hem till hennes mammas baksida för att sola & njuta av detta underbara väder!:) 
Sen drog jag hem, jamie stannade hos mamma för att jag skulle sova lite & ladda upp för jobbnatt!:) 
 
Igår spenderades också med jannice, jamie & sol!;) men vi var även ute & sprang, jag sprang inte så mycket, är ändå typ 4 år sen sist,men det var så befriande!  Så gjorde även det idag!:)  
 
Imorgon är det också jobbnatt, så kommer inte alls kunna njuta av vädret som jag vill, men ska nog lyckas ta mig ut på en liten springrunda iafl!:) 
 
Fredag vankas kalas & firande av bästa smultron som fått anställning!:) kommer bli grymt tror jag!:D 
 
Nej nu ska jag fortsätta att titta på vampire diaries & messa lite ;). 
 
 

little by little.

Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig.
Jag kommer kriga för din skull & finnas där för dig.
När du stupar nästa gång så vill jag bära dig,
Låt mig vara din soldat. ♡
 
 

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. jag vill leva i nuet.

Heeeej! 
Igår var ren jävla magi! Trots biljettfel på tågresan som löste sig, väl i uppsala åt vi, sen tänkte vi sätta oss på någon pub för att dricka någon öl innan spelningen, men vi gick där på alla gator i city & hittade inte en pub eller liknande på 40 minuter, i en studentstad, hur är det ens möjligt?! Haha. Efter många om och men hittade vi Terassen!:) när klockan blev 22.00 var det insläpp på saluhallen! Så vi tog en öl till ute på deras terass som var gaaalet nice!:D vid 23.00 var vi redo, men allt vart typ fett försenat. Vid 00.00 fick vi komma upp där spelningen skulle vara, den började inte fören typ 00.50 :p. Haha. Men det var sååå värt det!
 
Det trycket som var på scen, så kul dom hade med varandra och verkligen levererade så jävla hårt, det var ren magi!  Sen när man blir glatt överraskad, rosh, så tung tjej, hon visste hur man öser! Ja hela kvällen var helt gaaalen! Vill bara göra om det igen och igen!:) 
 
När spelningen var slut gick vi till stationen där Robin hämtade oss!:) ah en oförglömlig kväll helt enkelt! 
 
 

låt mig bara bara älska dig

Hej folk!:) 
 
Haft 2 dagars ledigt, galet skönt & varje minut har spenderats med min lilla kärlek!:) igår kom Emma på kaffe rep sen drog vi ner på stan på förmiddagen för att lämna papper till jobbet sen drog vi lunch på johanssons med Jannice!:) sen glodde vi runt i affärer & lilleman fick en fin batman tröja av Jannice som han är sååå stolt över!;) haha. Sen drog vi hem och sov lite middag!:) sen bar det av till affären med mamma & middag där hemma!:) 
 
Idag har vi mest haft hemma mys, Jannice kom förbi en snabbis!:) nu väntar jag på att få grädde hemlevererat så ska jag börja göra gryta som vi ska mumsa på till middag!:)
 
Nu är det endast 3!! Dagar kvar tills jag & brorsan åker till uppsala och röjer gärnet till "ikväll är vi kungar". Det kommer bli maaaagiskt! :D 
 
Nej ta en rök innan matlagnings dags!:) 
 
 
 
Känns som allt börjar lösa sig, känns helt fantastiskt just nu faktiskt! Dessutom är våren på inkommande vilket ger känslan i kroppen ännu mera boost!:D <3

why you wanna be like that

Hellu!:) sitter på jobbet, för ovanlighetens skull haha, och brukaren vilar så fick lite tid över!:) 
Så vad har hänt sen sist? Jo jobb jobb jobb, sen lite mer jobb, men i fredags efter jobbet så blev det lite kalas i Ransta & så där!:) var riktigt skoj må jag säga! 
Nästa vecka ser det ganska lugnt ut på jobbfronten, ska bli skönt, kört så hårt nu i 2 veckor, 1 hel ledig dag tror jag! :p men ja, lönen kommer se fin ut i slutet av mars, ska bli skönt!:) 
 
Slutar vid 17, då blir det hem & pussa på mitt älskade lilla barn & så där!:) nä nu ska jag glo på tv i väntan på att brukaren ska upp!:) 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus