Dit kan jag gå och sakna dig

Sitter just nu parkerad i min soffa, kaffet är klart & jag väntar på mina brudar som ska komma över & glo på jordskott, kommer typ dö. Sjukt läskig serie & den kommer förstöra hela sala för mig, kommer inte våga sätta min fot någonstans föfan! :'D 
 
Insåg igår varför jag har,  vad man kan kalla höstdepression' just nu, det är ju snart Mars månad. En månad jag gärna skulle sova mig igenom om jag kunde. 7 mars längtar jag så klart efter, då blir det uppsala, Petter & gänget, det kommer bli grymmare än grymmast! Resten glömmer jag gärna! 
 
Nej men invänta tjejerna så man kan få en smärre hjärtattack! ;)
 
 

i love you forever and always

Hej! Ligger just nu på jobbet, kollar på vampire diaries & hoppas att tiden går fort så jag får sluta. Så sjukt otaggad på jobb, men det är bara bita ihop & köra på. 
 
Förövrigt känner jag att jag håller på och dippar i mitt mående, sådär som jag kan bli, iafl ni som känner mig väl!  Så jag ber om ursäkt redan nu, ni känner mig, jag känner mig, när jag är i dessa dippar blir jag extremt inåtvänd, nedstämd & inte allt för pepp på någonting alls. Mitt sätt att skydda mig själv & återuppbygga mitt inre. Så om ni hör väldigt lite av mig, jag är väldigt off, osocial, ja nu vet ni. Jag älskar er! <3 
Men ibland behöver jag bara få vara jag, släppa alla krav, alla måsten & fokusera på mig. 
 
 
 
Den här ungen alltså!:') <3
 

maybe i'm just not enough.

Hej! :) 
 
Vad har hänt sen senast? Na inte mycket, typ jobb! Haha. Jobbar även ikväll & nästa vecka är packad som fään! Älskar livet som arbetare! Känner mig så mycket mer värd & behövd!:) det tråkiga är att mycket tid jag & lilla J haft tillsammans går bort, dock så har vi så himla kul & njuter av den dyrbara tid vi har tillsammans! Nästa vecka kommer jag väl lida av saknadskramp!;) 
Trivs ju nå sjukt bra med brukare & kollegor också, 
Det är ett stooort plus! 
Denna vecka blir rätt lugn, inge mer jobb (än så länge) 
Så ska spendera varje stund med min lilla människa! 
Nu sitter jag i mitt kök, ska strax ta tag i disken, sen sova middag för att sen dra till mammi, jamie är där medan jag jobbar kväll!:) 
 
Livet är rätt bra, visst har även jag rätt mycket motgångar just nu, men ingenting jag inte kan hantera!
För jag tror det mesta kommer lösa sig, till det allra bästa i slutändan! 
 
 

thinking out loud!

God kväll på er!:) 
Sitter på jobbet, brukaren ligger i sängen & jag gör allt i min makt för att hålla mig vaken, inte sovit på över 36 timmar & jobbat på det! Haha. Galenskap! Men om en timme slutar jag & då blir det sooova, för imorgon blir det mer jobb! :') helgen blev grym trots jobb. Blev inte mycket johan falk igår, istället spenderades kvällen i min soffa med 3 av mina favorit människor, fick skratta så jag grääät ! Ibland blir jag förbryllad över hur sjuka människor jag känner!;) 
 
Idag har jag jobbat delad tur, på rasten skulle jag hem & sova men blev lite johan falk, vilade lite men lyckades bara somna till ett par snabba gånger, så är heelt slut nu & vill bara att natten ska komma så jag får gå hem. 
 
Nej nu ska jag sysselsätta mig, håller på & somnar med luren i handen! Hahaha! 
 
 
 
En sak till, vore fantastiskt om folk började sköta sitt eget liv istället för att hålla reda på mitt, vad jag gör, vilka jag umgås med. Sånt kan göra mig galen. Kärringskvaller och tyvärr stannar det inte bara hos brudar även karlar som håller på. -.- 
 
 

The devil in me

God dag!:)
Sitter på jobbet & väntar på att jannice ska komma så jag får sluta. Galet trött & längtar hem till god mat, bra sällskap, Johan Falk & ska även försöka lura till mig att vi ser mello också!;) så min kväll kommer spenderas!
 
Igår var jag & min bästavän på middag, som smakafe gudomligt!  Sen fifty shades of grey, jag verkligen älskade filmen, nå grymt bra! :) 
 
Nej återgå till det hårda jobbet att titta på tv! ;) haha! 
 
 

This time i won't break it!

Godmorgon! :)
 
Hade en hel trevlig & mysig kväll igår med skitsnack,skratt & Johan Falk med en av de bästa människor jag vet! :) 
Han drog alldeles för sent härifrån, för sin egen del som skulle upp tidigt idag! Haha. Stackarn!
 
Idag blir det en hemma mys dag med min kära son som jag knappt sett skymten av pga jobb osv, så man får passa på!:) imorgon är äntligen the day. Mr grey! Längtar! 
 
 
Nej nu hinka mer kaffe & mysa med liten människa! 
 

a man called ganjaman

Hej! Tänkt uppdatera flera dagar men tiden har inte funnits. I måndags började jag nya jobbet, efter varit där i 6 timmar fick min arbetsledare & fina vän panik då hennes nattpersonal gör tisdagen var sjuk, så fick gå 1 & 1.5 dubbelgång så fick jag sätta igång!:) måndag 8-17 sen tisdag 8-12.15 sen natten från 22-08, gick skit bra. Känns så bra som det bara kan!:) 
Nu är jag ledig onsdag-fredag vilket ska bli skönt faktiskt, sen helgjobb. På fredag blir det pre-valentinesday date med min bästaste Luma, mat,vin & sen sist men absolut inte minst, 50 shades of grey!:)
 
Ikväll får jag finbesök & då vankas det Johan Falk!:D
 
Life feels pretty good right now, tror fan inte jag skulle kunnat ha det bättre just nu!:D
 
 

i believe i'm gonna make it little by little

Hej där ute i cyberspace! :) 
 
Skulle ha jobbat i helgen, men en kollega ville såå gärna byta helg med mig, så det gjorde vi & det är jag grymt glad för. Haft världens bästa jävla helg på lääänge! 
 
Så i fredags så skulle Jamie sova hos sin pappa, jag hade inte mycket & göra, fixade mig och började öla, men den jag skulle festa med fick förhinder, men inte sörjde jag för det!:) istället kom Robin in till stan och hämta upp mig och även Emma & Jenny så vi drog ut på vägarna & busade. Jag forsatte mitt alloholförtärande i bilen. Vi hade så sjuuukt kul, skrattade non stop!:') sen vid 1 släppte vi av mina bruds för då skulle Robin köra hem två personer, sagt & gjort så åkte vi & hämta dom, så sjukt sköna människor!  xD
 
Efter det drog vi hit hem, lyssna på musik & snacka skit till halv 8 på morgonen! Kan säga att jag var sliten vid 12 tiden när jag vakna. 
 
Sen tyckte min man Stefan att vi skulle festa, har inte kört en 2 dagars sen innan jamie! Haha! Men så blev det, så skulle vi fira Robin så han hämtade oss så drog vi till skogen & festa, spela biljard & hade allmänt skit kul & mys!:D även Carina,Oskar & Jocke var med! Nå galet kul må jag säga!:') Jockes Beyoncé dans slår det mesta med hästlängder! Hahaha! 
 
Vid 3 tiden var det dags att rulla hem!:)
Idag har jag mest legat på soffan & bara myst!
Just nu badar min lilla prins sen ska han sova. 
Sen vid 9 får jag finbesök av min smultronblomma, tacomys var planen!:D 
 
Nej nu ska jag duscha min lilla människa sen slänga honom i sängen
 

i will go banans!

Ibland ledsnar man ju på mänskligheten. 
Vad håller vuxna på med?
Ringer från dolt nr, som att det inte går att spåra?
Rycker i folks dörrar mitt i nätterna, hot, förföljelser?
Väx upp för fan innan jag går bananas PÅ RIKTIGT!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus