Kommer va din soldat till mitt sista andetag

Hej!:) hänt en del de senaste dagarna! 
Har fått jobb, börjar den 9/2, känns så skönt att veta att jag kommer gå runt varje månad!:) 
Dessutom var jag väldigt efterfrågad på jobbet, känns ännu bättre, bästa är att jag får jobba med 2 vänner!:) love it! 
I veckan har jag annars mest tagit det lugnt, umgåtts med fina vänner, sett senaste avsnittet av mordet, vilket gjorde mig nå fruktansvärt förbannad, blir liksom verklighet när man är väl medveten om vem som begick mordet är, hur rått han gjorde det & att han bor i just våran stad. 
 
Fått finbesök av min kärlek hela veckan så det har inte gjort veckan sämre!:) nästa vecka bär det troligen iväg till gurkstaden!:) 
 
Helgen blir lugn, kanske jobb, får se!:) 
 
 

Take this love.

Tjohoooooo! 
 
Helgen var gryyyym, iafl lördagen. Jamie hämtades på morgonen av sin pappa, sen drog jag hem, städa & dona. Sen vid 16.00 kom Robin till sala & hämta mig, sen bar det av till Ransta där vi åt, fixade mig, snacka skit & invänta resten av folket. Sen blev det alkohol,  biljard & så in i helvete mycket skratt som jag inte trodde var möjligt! Skratta så jag fick mjölksyra i käkarna & dagen efter var det träningsvärk. Haha! 
Kvällen blev natt & alla drog sen var det bara jag & Robin, höll på att bli strandsatt då min skjuts råkade somna, men hade tur för Stefan kom & hämta mig, så var väl hemma runt 4-5 på natten!:) 
 
Söndagen spenderades i soffan, sov en jävla massa, åt gott & kolla oth i omgångar!:) På kvällen kom min man, vi snackade en massa om allt, känns just nu som allt bara kan bli bättre, så jävla bra faktiskt!:) 
 
När han stack så kom mina tjejer till mig, vi skratta, snacka skit & tittade på serien mordet!:). 
 
Idag har jag & jamie gjort väldigt lite, mest hängt hemma, blir lite lika imorgon eftersom han är små hängig, så bättre att bli pigg så han orkar dagis!:)
 
Nu ligger jag i sängen & tittar på oth, snackar med karln & en annan sjuk människa!:'D haha! 
 
 

oh my godness, oh my dayum!

Hej på er!:)
 
Haft mys dag idag!:) först drog jag ner på stan & träffa Emma för en fika, gled runt där nere. Därefter drog jag hem till mammi för fika o sånt med familjen. Jamie har varit sitt tokigaste jag hela dagen min fisgris!:) 
Även gjort upp massor med planer inför morgondagen, det kommer bli så jääävla bra!:D 
 
Just nu har jag en välplanerad dejt med mr Damon Salvatore! ;) sen hoppas jag john blund kommer så morgon dagen kommer snabbare!:) 
 
 

min bästa vän.

Kom på att det var ett tag sen jag uppdatera. 
Så är väl på tiden! :) 
Senaste dagarna/ kvällarna har jag spenderat med fina människor som får mig att trivas så där extra med livet. Även jobbat ett pass, skulle vilja jobba sååå mycket mer, men har kommit ut jobb som skulle passa, så bara söka & hålla tummarna, men har ju både utbildning & erfarenhet, så chanserna finns ju!:) 
 
Idag fyller min älskade mamma år. Så ska spendera dagen med henne och familjen! :) 
 
Varit lite upp & ned en tid nu, men förhoppningsvis är det på väg att ordna upp sig till det bästa!;) 
Han den där skickade en låt till mig idag som han tyckte passade perfekt för oss " min bästa vän-kartellen". 
Ibland måste man kämpa sig igenom tuffa tider. 
Men när man kämpar & verkligen vill något helhjärtat brukar allt lösa sig. Det tror jag också! :) 
Vi lever med varandra & vill fortsätta så. Genom eld och vatten, för alltid. Ibland behöver man påminnas och testa sig själv, för att veta vart man vill stå. 
Vi är pusselbitar, ibland är det svårt att hitta två bitar som passar ihop, ibland blir det mycket problem på vägen innan man hittar rätt, men när man hittar rätt, så finns det inga andra som passar ihop lika bra. <3 
 
Nu ska jag sova, imorgon blir det full rulle!:) 
 

Det här är king!

Håller just nu på & lägger jamie. Själv är jag sååå uppe i varv, så lycklig & rent sagt galen! Fick nämligen i present av min älskade älskade bror en konsertbiljett, den 7/3-15 ska jag få se "ikväll är vi kungar"!!! Jag ska alltså få se älskade Petter,Ison,Fille,Lilla namo,rosh i uppsala, i saluhallen! Det är heeelt galet! Hade nog inte kunnat få en bättre present någonsin!!! 😁😀 
Är nå så otroligt jävla glad & lyrisk nu! 
 
Nu när jag ändå tog mig tiden att uppdatera, andra dagen på rad, wow, så kan jag väl också berätta om min dag. Hela fm spenderade jag med min älskade fina vän Emma. Sen kom bror till stan för att fira mig, så vi åt gott, snacka skit & jag öppnade presenter, fick även påslakan till mitt dubbeltäcke, vilket är oerhört uppskattat samt ljus! Haha. Får alltid ljus, fick även ljus av älsk igår! Haha! ;) ja jag gillar ljus & värme. 
 
Sen stack jag hem o lägger nu barnet, han sover nog redan här bredvid så ska gå ner & gosa ner mig i soffan bredvid min karl en sväng & fortsätta titta på soa! Inte många avsnitt kvar!:) 
 
Min älskade biljett!:D
 
Detta är sååååå jag & min kära Emma! :'D

gotta look this life, in the eye.

Här är det rätt dålig uppdatering, så nu medan karl sitter klistrad framför sin nya leksak (ps4) & jag ligger bredvid och kollar soa, så tänkte jag passa på & skriva nå litet. 
 
Numera är jag ju färdig undersköterska, känns både skönt & tråkigt. Är verkligen hur tråkigt som helst & ha lämnat klassen, sjukt tråkigt att sluta studera. 
Så just nu sökes det jobb, hoppas på lite tur!:)
 
Det optimala vore om det kom upp en öppning på rättspsyk!:) 
 
Vad gör jag annars? Typ klättrar på väggarna,  så sjukt rastlös av att inte ha någonting att göra. Men försöker fördriva tiden med vänner, min man & mitt barn. 
Det går rätt hyggligt, är sällan ensam & det är någonting bra!:) 
 
I lördags medan kärleken satt & nörda med sina vänner så passade jag på att träffa en kär vän till mig, vi drog ut i busvädret på vägarna. Det var så galet skoj, att träffa honom igen & att vara ute & busa med bilen. 
 
Imorgon blir det uppdatera cv, personligt brev & så där, detta liv utan jobb är ingenting för mig, blir galen på det! Men men, nu ska jag se på lite mer soa innan vi ska inta sängen! :) 
 
Hörs när vi hörs!:)
 
 
Mitt fina halsband jag fick i julklapp av Han. 
Grabbarna grus finklädda till nyår!
Så det där magiska landet ingenstans!♡
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus