Bromance

Hallojj! :) 
 
Haft bästa helgen någonsin, kickatartade som sagt i torsdags med power meet, sen i fredags fick Figge en impulsidé att åka hit, sagt & gjort så satte han sig i bilen 9ch började sin färd från värmland (eller lappland som Emma skulle uttrycka sig 😂 hahahha!). Han var här ganska sent på fredagen och även Emma kom förbi på kaffe, vi satt alla ute o snacka skit, skratta & hade det awesome. Så kom figge på att han ville grilla på lördagen och då kom Emma på en briljanta idén att vi skulle ha grillbuffe hemma hos henne!:) 
 
Vid 1 tiden drog hemma & strax efter det intog vi sängläge, sov väl ca 2 timmar sammanlagt, blir myycket snack när man inte träffats på över 5 år. 
 
På lördagen vankades det jobb för mig, drog mig illvilligt iväg på morgonen, hade en delad tur så fick dra hem lite tidigare så jag fick sova lite :). 
 
Efter jag sovit, duschat & fräshat till mig drog jag ner till stan för att käka lite sen lunch med Figge som varit o hälsat på andra vänner medan han ändå är här. Så kom Emma, halvdöd, haha och vi planerade lite mer inför kvällen sedan drog jag till jobbet och räknade ner minutrarna. 
 
Efter jobbet drog jag mig mot dalhem och mötte upp Figge så gick vi hem till Emma. Där påbörjade vi grillning, potatisgratäng & en hel del snack. Fick bevisat att när karlar grillar behöver man tydligen vara minst 3, så där stod figge, Eric & Dennis o fixade, så fixade vi det mesta andra!:) 
 
Så belv det äntligen tid för käk, gaalet gött!:) drack även lite öl, sen spååårade den kvällen, vi satt på framsidan & pimplade, snackade och hade så sjuuuukt kul! :'D 
Gud så jag skrattade åt allt, fick även höra ett skratt fråna Emma jag aldrig hört förut, skratta så hon inte ens fick luft när figge fjantade sig med katten! 😂 
Sen vid 2 led kvällen mot sitt slut, grabbarna hamnade väl i en liten bromance skulle jag tro ;) bestämde att detta måste göras om snart igen, och jag håller med!:) 
Att umgås med 2 av dom absolut roligaste människorna jag vet var galet!!! :') 
 
Vi gled iafl hemåt, la oss i soffan & glodde på Rango men vi båda två höll på att somna så drog oss upp till sängen ist!:) 
 
Söndagen så vaknade vi rätt sent, så hann inte mer än dra i mig en iskaffe sen gick vi och hämtade hem min älskade lilla pojke, som dessvärre hade feber :/. 
Så drog vi till mammi & snackade skit innan vi drog hem hit och käkade när barnet somnat. 
 
Sen blev det film, bus och så heeela kvällen lång! :D
Imorse så drog han hem, och det suger lite, vart så tomt och tyst, men vi ses nog snart igen, tror jag! :) 
 
Nu myser jag med min lilla pojke som är trött & seg, fortfarande lite febrig! :(<3 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus