man måste veta vart man finner lyckan

Hej! Galet länge sen jag uppdaterade, men i någon månad är det bara jobb jobb jobb & kvalitetstid med jamie som existerat, blir rätt uttjatat! ;)
Förra veckan var jag ner till linköping med jamie, hälsade på tessan, brorsan & min älskade prinsar till brorssöner! :) det var heeel mysigt varje dag! Precis vad som behövdes:) en dag åkte vi till kolmården, helt jäkla fantastiskt var det! Alla djur, barnens glädje över allt som fanns där, speciellt hos jamie då han är äldst av barnen, han kan inte sluta prata om den dagen!:)
 
Sen åkte vi hem för att jag skulle påbörja mitt sommarschema, så sen dess har vi njutit av värmen, öekt o haft det bra!:) igår drog jag med Robin,Geran,Davve & Rickard på power big meet, det var en spååårad & grym kväll, träffade stört skönt folk, tjeckiska män, norskar,danskar,skåningar,södertäljebor osv. Det var en gryyyyym kväll, aldrig haft en bättre power meet kväll! :D 
 
Nu sitter jag i soffan & väntar på att få världens bästa finbesök! :D längtar! Kommer ikväll & stannar heeela helgen! :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus