unfair

Hej!:) ligger i soffan på jobbet. Slö kollar på lite greys & tänkte försöka slumra till en stund snart!:) 
Igår fick jag äntligen hämta hem min lilla prins som haft en bra helg hos sin pappa!:) efter det gick vi till mamma & spenderade eftermiddagen i solen innan vi drog hem & käka mat!:) efter han somnade fick jag besök av finaste, sen när han skulle hem böt smultron av honom så drack vi ett glas vin, snacka skit & tittade på fifthy shades of grey!:D det var awesome!:) 
 
Idag har jag & jamie haft mysdag med smultron, fika på stationen samt altanhäng i solen!:) vid 4 stack jag & lilla J hem till mamma för att grilla, det var fan helt gaaalet gott! :D sen drog jag hem för att sova, men fick ett samtal på 2 timmar som prioriterades före sömn!:) 
 
Och nu ligger jag här, funderar över min sommar & lite mer framtidsplaner, detta med ett leende på läpparna, tror att allt kommer bli så himla bra & så himla fint!:)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lilly
2015-03-17 @ 06:26:07 URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Brittany Murphy. <3

Postat av: Anonym
2015-03-21 @ 20:49:18

LOL! Ja jätte fint.speciellt när han är med en annan samtidigt och har framtidsplaner med henne.Ja förstår inte hur man kan va så jädra blind och tro att allt kommer att bli så fantastiskt.haha dags att vakna upp ur koman? Ben there done that eller??haha

Svar: Får jag då fråga, är inte hon/du MINST lika blind om inte ännu mer korkad som är med någon som hon/du VET är med någon annan?;) dessutom snurrar inte hela min värld runt en och samma människa, när ska hon/du/ni fatta det egentligen? Haha! Skrattretande faktiskt. Bara för att en kvinnas liv kretsar runt en enda man betyder inte det att mitt gör det!:) detta är dessutom det ända svar du någonsin kommer få av mig då du är så jävla feg och inte kan stå för vem du är!;')
Therese Nyström

Postat av: Anonym
2015-03-24 @ 21:11:00

Fast nej för hon säger ifrån iaf vilket du inte verkar göra fast du vet att han är med henne samtidigt.haha. å jo tydligen så snurrar din värld runt honom eftersom att du fortsätter.plus att han var hos henne i lördags å sov där å var där igår också för den delen.Haha! Det är till största delen du somt skrattretande för det är ju tydligt att ditt liv kretsar runt honom.Hah! dubbelmoral!sen spelar de ingen roll om man inte styr över sina känslor för man kan faktiskt styra över vem man är med vilket som:p om du bara visste allt som han säger till henne om dig.hahaha hon har till å med varit på väg att skicka printscreens på allt.:)

Svar: Fast vad vet ni vad jag gör och säger?;) ja låt henne skicka print screens om hon vill, underhållande läsning!;) och hur mycket kan hon säga ifrån när han är där o sover?;) just saying! Sluta vara så jävla feg & gömma dig bakom datorn o stå för vem du är fegefan!
Therese Nyström

Postat av: Anonym
2015-03-26 @ 14:41:20

Haha underhållande att du fortfarande skulle va med honom även om du skulle se allt som han pratar med henne om.haha. så ja undrar vem som egentligen är den korkade i slut ändan.haha ja har då aldrig varit med om en människa med så mycket dubbelmoral som du.säga en sak ena dagen och en annan andra dagen.haha du är bara för mycket humor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus