you are not your skin

Godmorgon världen! Det var länge sen sist. En hel del har hänt, både positiva & negativa saker, så klart, det är ju en del av livet. Sitter förtillfället på jobbet & väntar på att brukaren ska vakna till liv. 
 
Hösten har kommit & jag älskar den, det vet alla ni som känner mig. Denna höst känns ännu lite bättre än tidigare, trots mycket motgångar. Vet inte hur jag hade fixat det som hänt på senare tid utan dessa fina människor vid min sida som alltid ställer upp, sjukt tacksam!♡ 
 
Jag känner lite så nu att jag haft en hel del olycka i mitt liv, 3 för att vara exakt, så nu är det dags för lite lycka, och det känns i hela mig att det faktiskt är på väg att vända. Har fantastiska människor runt mig, jag är ganska så kär, jobbar massor, jamie växer som människa för varje dag som går. Jag har verkligen ingenting att klaga på! :) 
 
Senare idag kommer den där karln & hämtar mig, då blire storhandling, få hem lite saker, sen tänkte jag försöka bjuda honom på middag & sen bara ha en bra kväll, det är min plan för dagen :) 
 
Sen lär jag ju berätta, var i london för ett tag sen med min smultronblomma, det var så jävla grymt, verkligen en upplevelse för livet, och snart bär det av igen. Det är något magiskt över London. 
 
Hoppas ni där ute i cyberrymden har det lika fint som jag har det! ♡
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus