I want it all and i want it with you

Goddag 😊 sitter just nu pĂ„ jobbet och chillar. LĂ€ngtar tills jag slutar, fĂ„r trĂ€ffa min lilla prins igen efter en vecka hos sin pappa. Helt fantastiskt. Sen lĂ€ngtar jag hem till min Karl. 

Helgen var helt fantastisk, i fredags sĂ„ jobbade jag, direkt efter jobbet stack jag hem till mamma dĂ„ bror var pĂ„ besök, fick försenad present av honom, fick pengar till ett lĂ€karbesök sĂ„ jag fĂ„r ansöka om lĂ€mp, sĂ„ snart Ă€r det vara plugga och övningsköra som fan. SĂ„ jag har det dĂ€r kortet snart sĂ„ jag Ă€ntligen pĂ„ riktigt kan flytta ihop med min kĂ€rlek i huset. 

Efter nĂ„gra timmar stack jag hem, mös ner mig i soffan med R och kolla pĂ„ serie. Lördagmorgonen blev jag inringd pĂ„ jobb trots att jag var ledig, men vad gör man inte för lilla smultronblomman. 
Satt dĂ€r till 12 sen hem och slöa i soffan tills karln kom tillbaka frĂ„n rallyt som han var pĂ„. DĂ„ bar det ivĂ€g hem till huset och svira om till party. Hade galet kul, alkohol, folk som fick en att skratta sĂ„ man grĂ€t och biljard. BĂ€sta kvĂ€llen pĂ„ lĂ€nge och dĂ„ Ă€r alla mina kvĂ€llar numera fantastiska. 

Söndagen var ju alla hjĂ€rtansdag. Jag och mitt hjĂ€rta, som gör att det kĂ€nns som att det Ă€r alla hjĂ€rtansdag varje dag dĂ„ han skĂ€mmer bort mig typ jĂ€mt, vi bara chillade hela dagen, skiftade mellan att sitta i köket,sĂ€ngen och soffan hela dagen, snacka sĂ„ mycket skit och bara hade det underbart. Vi drog sen en svĂ€ng till Ikea, jag behövde glas och en tvĂ€ttstĂ€llning. Efter det drog vi hem och parkera oss i soffan och snackade Ă€nnu mer innan sovdags. Var nog den bĂ€sta alla hjĂ€rtansdag i mitt liv, trots att vi inte gjorde nĂ„ sĂ€rskilt alls. Men bara att fĂ„ spendera en heldag, helt ensam, utan avbrott med den mĂ€nniskan gör mig till den lyckligaste kvinnan i vĂ€rlden❀ 


Nu ska jag Ă„tergĂ„ till att chilla medan brukaren vilar. 






Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus