Han finns i dig,han finns i allt

Kör en lite snabb uppdatering innan jobb. 

Påsken är förbi och den var awesome. Spenderades med min kärlek. Långledigt tillsammans, det hör inte till vanligheterna. I fredags tog vi det lugnt på FM, sen drog dagen igång och vi flängde hit och dit, hjälpte Emma i stallet innan vi drog hem och drack några öl innan sovdags samt film. Deadpool, den var grym. Lördagen var vi på påskmiddag hemma hos älsklings familj, det var grymt gott. Vid 7 tiden fick han för sig att vi skulle dra på påskfesten i folketspark. Sagt och gjort så fixade vi oss och drog dit. Mötte upp Josse och Kajsa. As kul kväll med väldigt mycket konstiga och roliga människor. Fick i oss vår beskärda del av alkohol också. Väl hemma på natten vid 4 tiden så var somliga mer påverkade än andra, men Gud så jävla kul vi hade 😂 jag har verkligen så jävla kul med min Karl. Det är sinnessjukt vad vi kan skratta med varandra. 

Söndagen tog vi sovmorgon sen kom Jamie hem, fick även spendera några timmar med hans pappa och familj i solen innan vi drog Vidare till mamma där vi grillade och mös ännu mer i solen.  Sjukt gott med grillat dessutom. 
Vi var tvungna och dra hem i tid för att varva ner och sova då jag jobbade 8-20 igår på måndagen. 

Det var lite om helgen som var mer eller mindre perfekt. 

På senaste har jag åkt på ryggskott och förkylningar från helvetet. Men min fina har tagit hand om mig väl. 

Vi har även tagit vuxenpoäng då vi gjort upp matlista för 2 veckor. Vi var så less på att aldrig veta vad vi ska äta och eftersom jag jobbar så mycket så kan man inte gärna komma på vad vi ska äta vid 20 på kvällen när jag slutar. 

Vi håller även på att lägga ner cancer pinnarna. 

Livet är på rull och känns helt magiskt. 
Nu längtar jag tills körkortet är klart så vi kan få dela hem. Helt underbart ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus